lamqta.comОвен  Днес ще си дадете сметка, че не можете да

...
lamqta.comОвен  Днес ще си дадете сметка, че не можете да
Коментари Харесай

Хороскопът за днес

lamqta.com

Овен 
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина. 

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прелестен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сърпрайзи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, елементарно може да разберете по какъв начин ще се чувствате, когато започнете да получавате това, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от дарове и знаци на внимание. Проявете признателност и помислете, с какво може да зарадвате своя сътрудник в отговор.
 

Близнаци

Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.
 

Рак

Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие. 
 

Лъв

Внимавайте в връзките с другите трима. Днес и на следващия ден не правете аборти, въздържайте се от рискови инициативи, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, само че всичко да е в норма. Интересите ви рисково се преплитат с тези на близки, сътрудници и шефове. За всичко би трябвало много да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неуместни положения. Завладяват ви мании и депресии.
 

Дева

Избягвайте очевидните решения: те не са по този начин хубави, както наподобява на пръв взор. Днес Ви следва да вървите към задачата по не лек път. Преодолявайки компликациите, Вие придобивате освен скъп опит, само че и другари и съдружници, които ще променят живота Ви към по-добро. Денят ще се отличава с доста прелестен прочувствен декор, и настроението Ви ще бъде положително и умерено. Не са изключени дребни неприятности, само че с тях ще съумеете бързо да се справите. Възможни са сполучливи покупки, като изключително внимание следва да обърнете на предметите за интериора - килими, щори или осветителни тела. 
 

Везни

Проявете креативен метод, употребявайки през днешния ден наличните Ви принадлежности. Имате на разположение запас, от който не се възползвате, макат че би трябвало да го извършите. Възможно е още да не сте го разпознали, по тази причина погледнете на днешния ден от друга позиция и вижте, какво ще се получи от това. Възможно е Вашето привидение да се окаже замъглено от някакво възприятие на виновност, само че щом разберете, какъв брой доста можете да получите, то незабавно ще се разсее. Просто би трябвало да се възползвате от новата опция, незабавно щом се появи...
 

Скорпион

Постарайте се през днешния ден да освободите от каквито и да било отговорности. Разбира се, за него ще е мъчно да се откаже опт тях, тъй като осъществяването им счита за собствен дълг, само че натоварването му през този ден ще бъде такова, че ще му е по- добре без тях.
 

Стрелец

Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.
 

Козирог

Излизате от противен и задържащ интервал. Здравето ви се усъвършенства, увеличете натоварването. Време за настоятелен и бизнес контакти, за подписване на контракти, за пътувания и споразумяване на покупко-продажби на място. Всичко, стартирано през днешния ден, ще носи облаги на следващия ден, ще ви оказва помощ да приключите с бедността и нежеланите обвързвания. Доверете се на инстинктите си, не позволявайте на меланхолията да ви завладее. В подобен ден печелят оптимистите и работохолиците.
 

Водолей

През този ден няма да Ви бъде мъчно да достигате преследваните от Вас цели, само че да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, би трябвало да бъдете прозорливи, в случай че сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите проекти и реализация на очакванията Ви, а също и в случай че имате общи финанси. Опитайте се да си върнете задълженията, тъй като другояче идващите наколко седмици ще прекарате според от своите кредитори. В реализацията на проектите може да очаквате помощ от жена.
 

Риби

През този ден ще имате опция да деянията най-добрте си качества в професионалната си активност. Нарастващата Ви вътрешен глас ще Ви донесе триумф във финансовата активност. Това е време, извънредно уместно за подписване на съглашения в бизнеса. Ще се радвате на добра съгласуваност сред мисловната активност и постъпките. Настроението Ви е положително, а самочувствието Ви - прелестно. В сантименталните и фамилни връзки би трябвало да отделяте повече внимание на своите близки. Проявите на внимание и добрина ще създадат връзките Ви изключително щастливи и ще можете да постигнете естетика в любовта.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР